Toen ik begon deze blog in 2011 had ik geen idee dat dit onderwerp groot zou worden, maar ik had een doel om te schrijven over dit onderwerp elk jaar om te laten zien wat dakdrager is alles over. Ik hoop dat je de inhoud van deze blog, want ik hoop dat je bezoekt en gebruik dakdrager en zie een aantal coole foto's op mijn site. Vergeet niet om je in te schrijven voor meer geweldige Roof Rack artikelen en blogposts.

Like, deel en reageer op dit artikel hieronder om dit onderwerp te delen met je vrienden. Wij horen graag uw mening. Bent u het eens of oneens met het onderwerp dakdrager? Deel dit artikel met je vrienden, zodat ze weten dat dit onderwerp belangrijk voor je is. Het is geweldig om te zien dat dit onderwerp groot is geworden in Nederland, maar niet in alle landen van de wereld, maar ik denk dat deze blog belangrijk is voor de wereld en voor de Nederlanders.

In 2010 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant, wat een big deal was, want het betekende dat ik de eerste Nederlandse dakdekker was die werd gekozen als gast in de show, een prijs die vrijwel onbekend is in de Nederlandse industrie. Ik was gevraagd om te gaan op een show genaamd "The World of Roof Racks" op 9 januari 2010 door de Nederlandse National Environment Agency, die ik had geen idee zou gaan om een grote tv-evenement te worden. In hetzelfde interview werd mij gevraagd wat ik van de Nederlandse architectuur vond. Ik beantwoordde de vraag door te zeggen dat de Nederlandse architectuur was zeer interessant. Tegelijkertijd voelde ik dat het niet voor iedereen was. De mensen die hier komen voor een week vakantie zoeken een Nederlandse architect en om de een of andere reden is het bijna een vereiste dat ze een Nederlandse dakdrager willen doen.

Mijn Ebook, die heet "Roof Rack" zal worden uitgebracht op mijn blog op 27 maart. In de tussentijd zal ik een gratis preview voor alle lezers op mijn blog.

Het boek is een eenvoudig te volgen stap-voor-stap gids over hoe je een dakdrager te bouwen voor uw RV. Het heeft alle informatie die u nodig hebt om aan de slag te gaan met het bouwen van uw eigen dakdrager. Ik weet dat ik in een moeilijke situatie met mijn RV dus het is mijn doel om mensen zoals ik te helpen bouwen onze eigen dakdrager. Dit boek zal niet alleen nuttig zijn voor RV bouwers, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een huis te bouwen. Ik ben geen grote schrijver. Ik doe dit meestal zodat ik me kan concentreren op mijn werk. Ik heb geen accountant om te betalen, maar ik ben nog steeds van plan om het boek te schrijven. Hier kun je je exemplaar van mijn boek krijgen.

Mijn visie

Mijn passie is om mijn kennis en ervaring te delen over hoe je dakdrager. En deel dit met de andere dakdragers die er zijn.

Ik probeer niet op te scheppen dat ik dit al doe sinds het begin van 2000. Ik denk dat mijn kennis is gegroeid in de afgelopen jaren.

Het grootste probleem is niet zozeer de dakdragers zelf, maar een gebrek aan kennis over waar u de juiste dakdrager voor uw behoeften vinden. Het andere wat ik heb gevonden is dat veel mensen hier komen voor de gratis dakdragers, maar dan gefrustreerd vertrekken na het uitgeven van veel geld. Als je leest mijn blog zul je zien dat ik geen gebruik maken van deze. Je niet altijd op mij rekenen voor hulp bij de behoeften van de dakdrager. Mijn website biedt allerlei informatie over dakdragers. Mijn mening en advies over dakdragers is gebaseerd op wat ik heb gevonden in mijn reizen in de afgelopen 15 jaar.